Κατασκευή e-shop

Είναι πραγματικά απαραίτητο ένα E-shop;

Εάν θέλετε να αποκτήσετε ισχυρό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας, τότε ναι, το E-shop είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο.

Με την παρουσία του καταστήματος σας ψηφιακά, μπορείτε να αναδείξετε τα προϊόντα σας, να προσελκύστε ένα ευρύ κοινό, να μειώσετε τα πάγια έξοδα και να μπορείτε να πουλάτε καθημερινά και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας!

Το κατάστημα σας πρέπει να είναι στην καλύτερη γειτονιά, online!

Ε-shop για τον καθένα

Κατασκευάζουμε ηλεκτρονικά καταστήματα χωρίς έτοιμα templates, με στόχο την ανάδειξη των προϊόντων σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

shop-online
online-shopping

Σχεδιάζουμε ηλεκτρονικά καταστήματα με ευδιάκριτη και σαφή προβολή των προϊόντων

Η σελίδα παρουσίασης των προϊόντων αποτελεί την κύρια σελίδα και αυτή όπου οι επισκέπτες θα σπαταλήσουν την περισσότερη ώρα μέσα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Έτσι, μελετάμε ενδελεχώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά και προτείνουμε λύσεις για το στήσιμο της σελίδας παρουσίασης, ώστε να παρουσιάζονται τα προϊόντα με σωστές θέσεις και αναλογίες στοχεύοντας στο μέγιστο των αποτελεσμάτων.

Στόχευση μέσω της σχεδίασης

Ανάλογα με το ύφος και το προϊόν της επιχείρησής σας, διαμορφώνουμε τη σελίδα προϊόντων ώστε να στοχεύει στο κοινό, το οποίο θα μπορεί να προχωρήσει σε αγορά από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Μέχρι την τελική αγορά

Πολλοί είναι αυτοί, οι οποίοι θα επισκεφθούν την ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Πολλοί από αυτούς όμως, δεν θα φτάσουν ως την τελική αγορά.

Ως ομάδα δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ευκολία της αγοράς, κατασκευάζοντας με προσοχή την σελίδα αγοράς στα e-shop ως μια ξεχωριστή σελίδα(one-page-checkout).

Η προσθήκη προϊόντος στο καλάθι ενός υποψηφίου δεν εγγυάται και την κατοχύρωσή του ως πελάτης. Η ολοκλήρωση της παραγγελίας αποτελεί βασικό στόχο για εμάς.

Πετύχετε παραπάνω πωλήσεις

Δημιουργούμε Custom λύσεις για ολοκλήρωση παραγγελίας.

buy-with-safety